Robin is een professionele, creatieve en flexibele ontwerper. Makkelijk in de omgang, maar ook kritisch. Tijdens het creatieve proces houdt hij duidelijk de communicatiedoelstellingen voor ogen. Het is ook erg prettig dat Robin nooit afspraken of deadlines mist. Wij zijn bij RTV Utrecht erg blij met onze samenwerking en trots op de producten die wij samen hebben gerealiseerd.

Sietske van de Voort en Aliki Mennega, communicatieadviseurs RTV Utrecht

Ik werk altijd prettig met Robin samen door zijn toegankelijkheid en nuchtere insteek. Hij luistert goed, denkt met je mee, heeft geduld, vraagt door en heeft een creatieve blik. Hierdoor sluiten de ontwerpen die hij maakt altijd aan op onze wensen. Gelukkig is hij niet bang zijn mening te delen. Hij laat je met andere ogen naar een ontwerp kijken waardoor je samen tot nóg betere ideeën komt. Voor Artsen zonder Grenzen heeft hij diverse banners en social media posts ontworpen, die staan als een huis!

Fieke den Boer, online manager Artsen zonder Grenzen

Ik werk ik al heel lang met Robin samen. En nog steeds tot groot genoegen! Hij is flexibel en is er dus ook als er een haastklus geklaard moet worden. Zonder op de kwaliteit in te boeten… integendeel zelfs! Robin zorgt er niet alleen voor dat zijn ontwerpen vernieuwend zijn en passen bij de klant, maar ook dat onze communicatieconcepten kloppen. Hij kijkt dus verder dan zijn ontwerpersneus lang is. We maken elkaar beter en dat merken onze klanten. Eigenlijk zou ik willen zeggen: ik gun elke klant zijn Robin!

Carla Groenewegen, communicatiemanager Terberg Leasing

Zowel vanuit mijn vorige bedrijf De Voogt Systemen als mijn huidige bedrijf Herinneringen op Linnen, werk ik al heel wat jaren met Robin samen. Hij is een fijne sparringpartner als het om creatieve communicatie gaat. Samen hebben we al veel projecten tot een goed en succesvol einde gebracht. Zijn flexibiliteit, maar ook zijn vermogen om zich in te leven in onze situatie, heeft hier enorm aan bijgedragen. Robin is kritisch en eigenwijs wanneer nodig. Dit dwingt mij er altijd toe de situatie vanuit een ander perspectief te zien, wat echt iets oplevert. Kortom: Robin is een betrokken partner die keer op keer verrassend uit de hoek komt!

Wouter de Voogt, directeur Herinneringen op Linnen

Rob Ross in 30 woorden: talent, klantgericht, leuk, visueel, vrolijk, origineel, initiatiefrijk, speels, attent, professioneel, aardig, jong, kritisch, proactief, grappig, onverwachts, gepassioneerd, creatief, gezellig, ondersteunend, communicatief, gevat, loyaal, ondernemend, betrokken, enthousiast, fantasierijk, sociaal, afwijkend, fantastisch!

Jessica van den Bosch, manager Brabant Center of Entrepreneurship (Tilburg University)

Wij stonden op een punt waarop we ons afvroegen: “past de weg die we zijn ingeslagen nog wel bij ons?” Robin hielp ons onze propositie aan te scherpen. Hij wist onze sterke punten haarfijn naar voren te halen en heeft op basis daarvan onze huisstijl gerestyled. In een nieuw jasje presenteren wij ons nu vol trots en met een duidelijk verhaal aan onze klanten. En dat levert succes op!

Linda Annink, eigenaar Urban Solutions

Robin heeft ons nog bewuster gemaakt van wie we zijn, wat we (goed) doen en waarom. Dit heeft hij vertaald naar een heldere positionering en een huisstijl waar we ons helemaal in kunnen vinden. Robin is toegankelijk, subtiel en heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader om ‘de ziel van je bedrijf’ te bepalen en te laten vangen in mooie ontwerpen! 

Willem Haneveer, eigenaar Buro Recruitment