communicatieadvies by Rob Ross

communicatieadvies

Met een vrijblijvende communicatiescan helpt Rob Ross de communicatie van je bedrijf in kaart te brengen en te toetsen of jouw uitingen wel het gewenste effect hebben.

branding by Rob Ross

branding & positionering

Samen gaan we op zoek naar de kern van je organisatie. We scherpen je beloftes en ambities aan en spiegelen deze aan je (merk)persoonlijkheid. De resultaten worden gebundeld in een overzichtelijk document waarmee je medewerkers en partners eenvoudig duidelijk kunt maken waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Een blauwdruk voor de toekomstige communicatie van je merk.

conceptontwikkeling by Rob Ross

conceptontwikkeling

Voor een optimale relatie met de doelgroep is het belangrijk dat de positionering consistent en herkenbaar wordt doorgevoerd in alle merkcontactpunten. We bepalen samen hoe en met welke middelen we dat het beste kunnen doen. Je wensen en doelen worden op een creatieve manier vertaald naar een treffende (on- en offline) reclamecampagne en/of communicatie-uitingen waarin jij én je doelgroep zich herkennen. 

grafisch ontwerp by Rob Ross

grafisch ontwerp

Afhankelijk van wie er waar bereikt moet worden, ontwerpt Rob Ross uiteenlopende reclame-uitingen (advertenties, brochures, flyers, on- en offline banners, webdesign, folders, flyers, infographics, etc.). Waar mogelijk, altijd met een duidelijke call to action. Technisch perfect uitgevoerde ontwerpen in de juiste (huis)stijl. Altijd opgeleverd binnen de gestelde deadline, hoe krap deze ook is.

huisstijl by Rob Ross

huisstijl

Je huisstijl is een weerspiegeling van je identiteit en brengt je merk tot leven. Het geeft je merk letterlijk en figuurlijk kleur en vorm. Een goede huisstijl is meer dan alleen een leuk logo gecombineerd met wat stijlelementen. Het is een totaalbeleving. Een visueel startpunt van je positionering (hoe wil jij ervaren worden door je doelgroep) dat kan worden doorgevoerd in alle vormen van je communicatie.

webdesign by Rob Ross

webdesign

Je website is meer dan alleen een ‘digitaal visitekaartje’. Het is een plek waarop je snel en makkelijk gevonden kunt worden en waarop je veel dieper in kunt gaan op jouw visie en verhaal. In samenwerking met diverse webdevelopers ontwerpt Rob Ross functionele websites die passen bij jouw merkidentiteit.