Robin van Rossum

Rob Ross is een grafisch ontwerper uit Utrecht die mens en organisatie op inspirerende wijze bewust maakt van hun eigen kracht. Samen vertalen we dit naar een authentieke merkidentiteit en effectieve communicatie-uitingen. Resultaat: een succesvolle relatie met de doelgroep.

Kernwaarden
Doortastend
Tijdens de zoektocht naar de essentie van mens en organisatie creëert Rob Ross een open en comfortabele sfeer. Rob Ross houdt organisaties een spiegel voor en neemt daarbij geen blad voor de mond.

Trefzeker
Rob Ross vertaald de essentie naar een treffende merkbelofte en communicatie-uitingen waarin opdrachtgever en doelgroep zich herkennen.

Betrokken
Een goede relatie is de basis voor succes. Je verhaal kan ten slotte pas goed vertaald worden als we elkaar ook echt begrijpen en aanvoelen. 

Gereedschap
Hoofd, hart en een paar professionele handen. Waar nodig werk ik samen met andere creatievelingen, strategen, copywriters, fotografen en webdevelopers.

En verder…
Mijn energie en inspiratie haal ik uit mijn grote passie golfsurfen. En omdat ik daar nooit genoeg van krijg, heb ik de beweging We Want Waves opgericht waarmee we een surfpool in Midden-Nederland ontwikkelen. Ik ben ook vrijwilliger bij het Surf Project waar we kinderen met het Downsyndroom, autisme en ADHD leren surfen. Dit heeft een positief effect op het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven van de kinderen en alle betrokkenen.

branding 100%
strategy 85%
concept 90%
corporate identity 90%
graphic design 100%
webdesign 85%