Rob Ross

Robin van Rossum

Ik ben een grafisch ontwerper uit Utrecht die mens en organisatie bewust maakt van hun unieke verhaal. Samen vertalen we dit naar een authentieke merkidentiteit en effectieve communicatie-uitingen. Resultaat: een waardevolle relatie met de doelgroep.

Kernwaarden
Doortastend
Ik houd organisaties graag een spiegel voor en neem daarbij geen blad voor de mond.

Betrokken
Ik kan jouw verhaal pas goed vertalen als we elkaar ook echt aanvoelen en begrijpen. 

Trefzeker
Ik ben vormgever in hart en nieren. Toch adviseer ik meestal functie boven vorm.

Gereedschap
Hoofd, hart en een paar professionele handen. Waar nodig werk ik samen met andere creatieve collega’s, strategen, copywriters, fotografen en webdevelopers.

En verder…
Mijn energie en inspiratie haal ik uit mijn grote passie golfsurfen. En omdat ik daar nooit genoeg van krijg, heb ik de beweging We Want Waves opgericht waarmee we een surfpool in Midden-Nederland ontwikkelen. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij het Surf Project waar we kinderen met het Downsyndroom, autisme en ADHD leren surfen. Dit heeft een positief effect op het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven van de kinderen en alle betrokkenen.

branding 100%
strategy 85%
concept 90%
corporate identity 95%
graphic design 100%
webdesign 85%